luni, 13 aprilie 2009

Parcul auto in crestere...

Cea mai buna firma de rent-a-car din Cluj este in crestere. Datorita cererii mari din partea clientilor, firma noastra a hotarat sa mareasca parcul auto.

Segmentul masinilor mici este unul dintre cele mai cautate, motiv pentru care incepand de la 20 Aprilie o sa avem la dispozitia clientilor un Opel Agila, cu motor de 1.3 CDTI (motor extrem de fiabil). Este o masina mica, cu pret foarte accesibil si cu un consum extrem de mic. Masina ideala pentru cei care cauta masini mici, dar au nevoie sa faca si calatorii mai lungi.

Un alt segment pe care am dorit sa-l acoperim este cel "Premium". In intampinarea nevoilor clientilor "pretentiosi" incepand cu data de 13 Aprilie, "Iepurasul Maghiar", aduce un Skoda Superb cu motor de 2.0 TDI cu 170 Cp. Este o masina de lux, pentru oameni de lux. Masina este dotata cu incalzire in scaune, senzor de parcare, geamuri fumurii, sistem de TwinDoor, reglare scaun sofer electric si alte dotari pentru cei care doresc o experienta de renting la "un alt nivel".

In curand (peste cateva zile) o sa acoperim si segmentul de marfa, introducind un Citroen Jumper in parcul auto al firmei. Veti primi noutati si despre aceasta masina.

Vizitati site-ul nostru pentru a vedea mai multe detalii despre masini precum si preturile acestora.
















4 comentarii:

  1. Bravo baieti... cea mai buna firma de rentacar din cluj ... avea 4 masini, si acum, dupa cresterea spectaculoasa de 50% are 6 masini!

    N-aveti treaba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mihai,

    iti multumim mult pentru comentariu. Suntem deschisi sa primim orice fel de feed-back de la clienti, posibili clienti si chiar si concurenti.

    As dori doar sa specific cateva aspecte legate de observatia ta.

    Faptul ca aveam 4 masini si acum avem 7 (nu 6) nu ne impiedica sa fim cea mai buna firma de rent-a-car din Cluj. Si acest lucru se va "auto-confirma" in timp.

    Nu "cresterea spectaculoasa de 50% (care este defapt 42%) este motivul pentru care consideram ca suntem cei mai buni, ci faptul ca punem accent (VIZIBIL) pe servirea clientilor. Vream ca fiecare client sa aiba o experienta de renting unica si placuta. Cresterea de care vrobeai este doar o consecinta a acestui efort.. consecinta foarte placuta pentru noi.. si foarte neplacuta pentru unii, dupa cum s-a vazut.. :)

    Iti multumim incaodata pentru incurajare si iti dorim si tie mult succes in continuare..

    Ps. Noi avem treaba! Si chiar ne facem bine treaba! ;)

    Cu stima,
    Lorand Soares-Szasz
    Dir. Comercial si de Mkt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Haideti sa nu fim rautaciosi chiar este o crestere spectaculoasa, eu am inceput in domeniul serviciilor de rent a car Bucuresti acum 7 luni, cu o singura masina. In prezent am 10 ce crezi e sau nu o crestere spectaculoasa?

    RăspundețiȘtergere
  4. Haideti sa nu fim rautaciosi chiar este o crestere spectaculoasa, eu am inceput in domeniul serviciilor de rent a car Bucuresti acum 7 luni, cu o singura masina. In prezent am 10 ce crezi e sau nu o crestere spectaculoasa?

    RăspundețiȘtergere